Artiestenbureau tijd voor jouw talenten

Ben je creatief en weet je niet meteen wat je na het voortgezet onderwijs wilt gaan doen? Wellicht is het dan goed je aan te sluiten bij een creatief platform. Het platform daagt je uit om van je passie je werk te maken en kan je door opleidingen op het juiste spoor zetten. Er zijn een aantal opleidingen die je vanuit het creatief platform zou kunnen gaan volgen. Dit gaat van een opleiding tot coach of manager van een artiestenbureau, opleidingen waarbij de nodige creativiteit gevraagd wordt.

Zo leer je om het beste uit de mensen te halen

Ga je vanuit het creatief platform kijken naar wat iets voor jou is, dan kun je zomaar stuiten op de coaching opleiding. Dit is een opleiding die in het teken staat om het beste uit mensen te halen. Deze opleiding vraagt om creativiteit, net iets voor jou dus om voor te kiezen vanuit het creatief platform. Andere optie is de Design Thinking opleiding; ideaal als jij graag oplossingen wilt bedenken voor maatschappelijke of duurzame problemen en van een idee echt iets wilt realiseren.

En zo ben je zomaar eens de stem van een bekend merk

Interessante optie die je ongetwijfeld ook aangedragen krijgt vanuit het creatief platform is de Relatie Coach opleiding. Centraal staat de vraag hoe je een relatie levendig houdt als de eerste fase, de fase van de bekende roze bril, voorbij is. Je verdiept je in je eigen relatie en of helpt anderen om dit te kunnen doen als relatiecoach. Mensen uit het creatief platform kan ook zomaar de Content Creation opleiding zijn; in dat geval kun jij zomaar eens de stem worden van een bekend merk. Je leert je portfolio te upgraden met competenties als graphic design, copywriting, digitale marketing en branding.

Ervaar pure vreugde als je doet wat je écht graag doet

Je kunt vanuit het creatief platform aan de slag gaan met de Agile Coach opleiding. In dat geval maak je een mensgerichte werkcultuur mogelijk en weet je het beste uit je teams te halen. Bij het Creatief Platform is men ervan overtuigd dat je de meeste vreugde ervaart als je doet wat je het liefst doet. Alleen op die manier kun je een werkzaam leven opbouwen dat waardevol voor je is. Dat weegt zwaarder dan de verdiensten en de plaats binnen een hiërarchie. Want plezier en het mogen benutten van je creativiteit brengt je op de lange termijn vanzelf naar dat platform waar je thuishoort.

 

artiestenbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *