Kleinschalige vergaderruimte Rotterdam voor snelle vergadersessies

Kleinschalige vergaderruimte

Bijzondere vergaderlocatie

Jaren geleden kwamen we erachter dat er betere communicatie nodig was op werk. Er vond namelijk vaak miscommunicatie plaats en dat is iets dat je ten alle tijde wil voorkomen. Het kost je aan het einde van de streep niet alleen geld, maar ook klanten. Zo zijn wij dat jaar drie klanten verloren hierdoor. We besloten dus dat we er wat aan gingen doen. Het antwoord was vaker vergaderen. We zijn vanaf dat moment drie keer per week gaan vergaderen en dat wierp al vrijwel direct zijn vruchten af. We kregen toen juist complimenten van de klanten en klachten waar er niet meer. Dit was erg fijn, het enige mindere was dat we nogal een bijzondere vergaderlocatie hadden. Deze bijzondere vergaderlocatie was namelijk bij ons buurbedrijf. Dit omdat we zelf nog geen vergaderlocatie hadden. We hadden eigenlijk een kleinschalige vergaderruimte nodig.

 

Kleinschalige vergaderruimte nodig

Toen we erachter kwamen dat de bijzondere vergaderlocatie niet efficiënt was zijn we gaan zoeken naar alternatieven. Al gauw kwam één van onze collega’s met het idee om een kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam te huren. We hebben dit toen uitgebreid besproken in een vergadering en kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat dat misschien wel het beste idee was. We hadden ook al gelijk een kamer in gedachte waar we onze kleinschalige vergaderruimte konden plaatsen. Na deze vergadering zijn twee collega’s onderzoek gaan doen naar de mogelijkheden en de bijkomende kosten. De prijs bleek gelukkig enorm mee te vallen. Daarnaast hadden ze echt een super mooi ontwerp gemaakt, om die redenen besloten we dan ook de kleinschalige vergaderruimte te installeren.

 

Het resultaat

Nadat we een definitief besluit hadden gemaakt, kon er gewerkt worden aan de kleinschalige vergaderruimte. Hier zijn de twee collega’s samen mee bezig geweest, ze regelde de inkoop en zijn zelf de ruimte gaan invullen. We hebben dan ook de volledige verantwoordelijkheid bij hun neergelegd en waren zeer benieuwd naar hoe de kleinschalige vergaderruimte eruit zou komen te zien. Het proces van inkopen en in elkaar zetten heeft zo’n week geduurd en ik moet zeggen het resultaat was echt prachtig. We gebruiken de kleine vergaderruimte nu erg vaak. Daarnaast nodigen we nu ook regelmatige klanten uit om dingen bij ons op het kantoor te bespreken. Dit zorgt er dan ook voor dat we een hoop tijd over houden. Om van de bijzondere vergaderruimte naar een kleinschalige vergaderruimte te gaan bleek uiteindelijk een enorm goed idee te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *