Waarom bedrijven steeds meer kiezen voor een WordPress webdesign

Wordpress webdesign

Dat steeds meer organisaties kiezen voor WordPress webdesign is niet zo heel gek. Het gebruik van WordPress webdesign biedt organisaties namelijk heel veel voordelen. WordPress geldt namelijk als een van de meest flexibele en gemakkelijk uit te breiden systemen om websites mee te ontwerpen en die ook te beheren. Diverse onderzoeken bewijzen dit. Veel organisaties hebben het druk en zijn daarom opzoek naar iets dat simpel is en makkelijk te onderhouden. Voor een website komen ze dan al vaak bij WordPress uit. Ook het grafisch ontwerp van WordPress is iets dat heel veel mensen aanspreekt.

Ontwikkleing staat voorop

Wil je een blog beginnen of wil je een bedrijfswebsite laten maken, kies dan voor een WordPress webdesign. De reden is dat WordPress altijd vooruitstrevend is en het platform blijft zich ook regelmatig ontwikkelen waardoor organisatie die hun website op WordPress hebben lopen altijd gebruik kunnen maken van nieuwe “snufjes”. WordPress is een gratis en open source systeem om websites mee te ontwerpen en mee te beheren. Bovendien is je website of je blog wat WordPress betreft nooit af en daarom heb je steeds de mogelijkheid om je website door te ontwikkelen en verder uit te breiden.

 

Gemakkelijk om mee te beginnen

Ook WordPress zelf wordt steeds beter en groter. WordPress is open source en daarom helpen wereldwijd duizenden en duizenden mensen mee aan de ontwikkeling. Op het gebied van webdesign, zoekmachineoptimalisatie en veiligheid is WordPress dan ook voortdurend in ontwikkeling. Kiezen voor WordPress is kiezen voor gebruiksvriendelijkheid. De interface is heerlijk simpel en je kunt er vaak meteen prima mee overweg. Die laagdrempeligheid draagt ook bij aan de populariteit van WordPress. Zonder enige technische kennis maak je snel pagina’s aan en voor je het weet heb je een website. Het gaat automatisch, op gevoel. WordPress webdesign staat nadrukkelijk voor flexibiliteit.

Goed voor je SEO

Ook niet onbelangrijk; WordPress webdesign is goed voor je SEO. De structuur ligt er om hoog te scoren in Google. Zo vinden meer potentiële klanten je website. Met een goede website gemaakt met WordPress zal ook jouw conversiepercentage hoger liggen dan die van andere websites die niet gemaakt zijn met WordPress. Merk je dat veel klanten je website op een bepaalde pagina verlaten dan kun je met WordPress webdesign heel snel en gemakkelijk een aanpassing doen aan de betreffende pagina en dat is natuurlijk heel fijn. Op deze manier ben je er zeker van dat jouw website optimaal presteert.

 

Meer informatie over WordPress webdesign vindt u bij Heeft Karakter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *